Workshop

Hva er Yoga Workshop?

Minikurs hvor du vil få en utvidet forståelse av yogapraksisen din i ulike emner.

Du finner mer detaljert informasjon om de ulike workshop’ene på vår Facebook side under arrangementer

Minimum antall påmeldte, bindende påmelding.

Tusen takk for at du tar hensyn til påmeldingsfristen.

 

Workshop's

SOLVIK YOGA

JANUAR

05. januar

18.30 – 20.30 og ekstra workshop 09.30 – 11.30 

BEGGE FULLBOOKET

2-timers workshop med Anne Siv Aasen, tema: Rygg

Gode øvelser for å ta vare på og å gjøre ryggen glad. Hvordan «ryggen er» påvirker bevegelsesmønster så vel som, søvn, energi og humør.

Mini-kurset passer alle.

Kr. 360

Påmelding: post@solvikyoga.no
Påmeldingsfrist: 1. januar

13. januar (3 ukers kurs)

ÅPEN KLASSE – TRE ØVELSER

FULLBOOKET!

Vil du hjelpe Johanne Fjelde å bli sertifisert TRE instruktør? Hun er nå i sluttfasen av utdanningen sin som TRE instruktør og trenger mengdetrening på å instruere TRE i gruppetimer. Hun vil derfor nå tilby 3 gruppetimer i TRE gratis på Solvik yoga. Det vil være et krav om at en eller flere av timene blir filmet, for hennes dokumentasjon til sensor. Innholdet i filmen vil bli distribuert på en trygg måte og slettet så snart sensor har fått sett dem.

Kort om TRE som metode:
Tension & Trauma Release Exercises (TRE®) er en teknikk som kan bidra til at kroppen får løsne dype muskulære spenninger og finne hvilemodus. Dette kan hjelpe til bedre søvn og kan redusere emosjonelle spenninger, indre uro og bekymringer.

TRE er en serie enkle fysiske øvelser som de aller fleste kan gjøre, og det kreves ingen forkunnskaper for å være med i en åpen klasse. Du vil lære en nennsom metode for selvregulering ved hjelp av kroppens eget selvhelende potensial. I trygge omgivelser kan disse øvelsene sette i gang nevrogene skjelvinger som løsner spenninger på et dypt nivå i organismen.
De fleste mennesker har kjent plager som hodepine, ryggsmerter, svimmelhet og søvnforstyrrelser som kan være symptomatisk for at kroppen har oppsamlet spenninger og stress. TRE øvelsene kan avhjelpe dette og tilføre ny vitalitet.

Mange av dem som har prøvd TRE øvelsene rapporterer at de opplever dyp avspenning, mindre kroppslige smerter og mer glede.

 

Søndag 26. januar

Velkommen til workshop med Anne Siv Aasen   kl. 18.30 – 20.30.

Tema: Bryståpnere/ bakover bøyer

Avslutt helgen og gjør deg klar til en ny uke med gode øvelser som motvirker en lutet holdning og stramme hofteleddsbøyere. Vi skal jobbe med bryståpnere og pust som påvirker til en mer riktig holdning i kroppen.

Kroppen lagrer følelser og bryståpnere er spesielt gode for å frigjøre frustrasjoner, tristhet, skuffelse og sorg. Vi utvider brystbenet, ribbein og resten av overkroppen med bryståpnere, slik at mer oksygen og blod blir frigjort for å stimulere deg mentalt og fysisk.

Dette er også en workshop som passer godt for deg som trener ensidig og merker stivheter i skuldre, hofter og korsrygg.

Passer nybegynnere så vel som viderekommende. Øvelser blir modifisert ved behov.

Kr. 360/ 120 min

Påmeldingsfrist: 20. januar

 

FEBRUAR

Lørdag 22. februar

Solvik YOGA Festival

Les mer her

 

 

MARS

Søndag 22. mars

Iyengar Yoga workshop med Elin Frafjord kl. 18.00 – 20.00

Påmeldingsfrist: 15. mars

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close