Tilbakemeldinger

YOGA SOM EN DEL AV ET ALTERNATIVT BEHANDLINGSOPPLEGG I SAMARBEID MED NAV OG PSYKIATRIEN LOKALT, STRAND KOMMUNE

Jeg er blitt veldig godt ivaretatt og får beskjed om alternative øvelser hvis det gjør vondt underveis – anonym, kurs høsten 2021

Anne Siv Aasen var veldig hjelpsom, jeg ble veldig fornøyd. Håper å få delta videre. – anonym, kurs høsten 2021

Svært fornøyd med instruktør og undervisningen. Opplever å bli sett og god kvalitet på timene – anonym, kurs høst 2021

Er utrolig fornøyd. Instruktøren gir meg alternative øvelser som fungerer for min kropp. Et veldig fornøyd med kurset – anonym, kurs våren 2019

Et fantastisk tilbud. Instruktør er dyktig og tålmodig. Hun tar hensyn til hver enkelt og jeg føler meg tatt vare på – anonym, kurs våren 2019.

YOGA TIMER, YOGA FESTIVAL & YOGA HELGER – Solvik YOGA

Jeg har vært plaget med vond rygg i mange år. Har nå vært jevnlig i studioet til Anne Siv og merker en vesentlig forbedring.

Anne Siv er faglig svært dyktig. Hun ser den enkelte og er utrolig flink til å legge til rette. I tillegg har hun et veldig behagelig vesen– anonym ( kursdeltaker oktober 2021)

Takknemlig for alle timene fulle av kunnskap, omtanke og oppriktig engasjement av utrolig flink yogalærer Anne Siv. Velvære og utvikling for kropp og sjel. Anbefales til alle! – Ela Stefanoff mai 2021 (kursdeltaker, deltatt på worshop’s og yogahelger)

Anne Siv Aasen er en dyktig, fantastisk yogalærer som ser hver enkelt med sine utfordringer og gir øvelser etter nivå når vi er i grupper med utøvere i ulike nivåer. Hun har en behagelig stemme og nydelig personlighet. Du vil ikke angre på at du er med på henne yogaklasser💕 – Kristina Nyakas mai 2021 (kursdeltaker, deltatt på yogafestivaler og yogahelger).

Jeg startet med yoga fordi jeg har prøvd alt annet av behandling for ryggsmertene mine. Etter å ha vært på bare 2 timer merket jeg endring i ryggen. Jeg opplever å få god veiledning til øvelser som passer min kropp. Hadde jeg visst om hvor god effekt yoga gir, hadde jeg startet for mange år siden. Kan anbefale Anne Siv på det sterkeste. Hilsen fast kunde som har fått en helt annen rygg og livskvalitet (fast kunde, Yoga for Rygg, startet høsten 2017)

Har de beste anbefalinger for yogatimer hos Solvik Yoga. Yogalærer Anne Siv Aasen er fantastisk kunnskapsrik, som informerer fortløpende og gjentagende hva hver enkelt øvelse/positur gjør for kroppen. I tillegg gir hun individuell tilrettelegging/alternative øvelser, veiledning og korrigering under timene. Anbefales på det sterkeste, også (og kanskje spesielt) for de med vondter i nakke/skuldre/rygg/hofter! – Superfornøyd deltaker, både på fast kurs og yogahelg (våren 2021)😊

Har deltatt på flere kurs på Solvik YOGA og kan gi mine varmeste anbefalinger av både kurs lokale og dyktige yogainstruktører. Lokalet ligger vakkert til, like ved sjøen. Anne Siv Aasen som både driver Solvik YOGA og er selv instruktør er bare helt fantastisk. I tillegg til at hun har god og bred yoga kompetanse, ser hun hver eneste deltaker uansett nivå. Hun er klar og tydelig i sine instrukser, og lærer fra seg på en helt fantastisk måte som er lett å forstå. Hun er motiverende, flink til å gi ros til deltagere, og motiverer til å gå både dypere og sterkere inn i øvelsene. Mine beste anbefalinger til Solvik YOGA – WTN (kursdeltaker og deltatt på yogahelg mai 2021)

Bor du i Stavanger, så er dette yogastudioet ens alene verdt turen under havet for å teste. Solvik YOGA er på Jørpeland, en liten perle på andre siden av “dammen”. Damen bak studioet, Anne Siv Aasen, er en superdyktig instruktør på høyt nivå, og det er alltid utrolig kjekt med timene hennes. Og omgivelsene er utrolig vakre, her får du yoga og solnedgang i havet – i ett. «(Sjekk ut Facebook-siden med masse fine bilder og info etc.). Gøy å føle på litt internasjonal puls og urban stemning her på landet – Anne Lise MH (kursdeltaker, Solvik YOGA august 2020).

Anne Siv er en helt fantastisk yoga instruktør med massevis av kunnskap! Hun er utrolig flink til å formidle riktig teknikk slik at en får mest mulig utbytte ut av forskjellige stillinger og sekvenser. Timene hennes er varierte og alltid full av ny inspirasjon. Her er det en dame med smittsom entusiasme og motivasjon! – Kirsten C

Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å prøve yoga. Jeg opplever at jeg kan komme som jeg er. Uansett hvordan kroppen fungere eller hvilken sinnstemning jeg er i. Anne Siv Aasen lager et rom hvor det er plass til alle, uansett ferdigheter, gjennom den måten hun instruerer og veileder. Jeg syns Anne Siv er veldig flink til å gi presise og nyttige tilbakemeldinger, tilpasset hver enkelt. En fin balanse mellom å få oss til å strekke oss litt lengre samtidig som hun vektlegger at hver enkelt må kjenne og ta hensyn til egne grenser. Det ligger mye omsorg i den måten Anne Siv underviser på. Jeg tror at den veien Anne Siv selv har gått, at hun har erfart hvordan kroppen kan svikte og gjennom yoga har kommet seg på føttene igjen (Og hendene!😊 har gitt henne en spesiell innsikt og kunnskap som kommer oss til gode. Vi er heldige! Takk! – R. M (kursdeltaker)

Hadde gått fjellturer i helgen, sovet i både telt og i hengekøye. Med bare en time hos Anne Siv senket roen seg, bevegeligheten ble bedre, og det var som å være på tre massasjetimer på en og samme time. Anbefaler virkelig Solvik Yoga – Marthe H. F. (drop-in kunde)

Starta med yoga høsten 2017. det beste har for mitt vedkommende vært kroppskontroll, puste teknikk og mestringsfølelse. Min gode yoga instuktør Anne Siv Aasen:  ser meg som person, med mine utfordringer. Har revmatiske smerter og er i godt voksen alder, men det stopper ingen fra og utøve yoga. Når jeg blir påminna om at jeg utfører yoga for min egen del mange nok ganger blir det et mantra som bygger opp – kursdeltaker, Solvik YOGA

* YOGA RETREAT’S I TORREVIEJA, SPANIA 2018/ 2019

Tilbakemeldinger fra kunder/ deltakere via reisebyrået Vilja Reiser:

“Hele reisen ble en minnesrik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden tilgjengelig både under reise og oppholdet. Samtidig sørget hun for uforglemmelige yogaøkter tilpasset den enkelte. Med sin ekte tilstedeværelse støttet og justerte hun den enkelte deltaker. Anne Siv har personlige og profesjonelle egenskaper langt utover det en kan forvente” – deltaker Yoga & Spa i Torrevieja, Mars 2018

“Veldig bra! Hele reisen ble en minnesrik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden med. Super bra! – deltaker Yoga & Spa i Torrevieja, Mars 2019

* YOGA RETREAT I HVAR, KROATIA 5. 9. SEPTEMBER 2019

“Tusen takk for beste Yoga-retreat! Vi har storkost oss i et paradis med gode venner, sol, sommer, SUP, fantastiske yogalærere, nydelig mat og ikke minst mye latter! Namaste!” – Randi M. Mortvedt

“Århundreds yoga retreat. Gode instruktører og den flotteste plassen ever. Føltes som å bo i paradis” Trine-Gunnar Roth

* YOGA RETREAT, FUENGIROLA – MALAGA 15. – 19. OKTOBER 2019

Tilbakemeldinger fra kunder/ deltakere fra yoga retreat med Anne Siv Aasen via reisebyrået Vilja Reiser:

“ Veldig bra trening og veldig fornøyd med instruktøren. Ho var flink til å forklare og rette på feil når det ble gjort ”

“ Veldig fornøyd med yogaøktene og instruktøren, Anne Siv er en fantastisk person som det var veldig behagelig å være rundt ”

“ Anne Siv var helt fantastisk, både som yogainstruktør og som reiseleder ”

“ Yoga-opplevelsen var veldig bra. Anne Siv gjorde turen veldig fin”

“ Vil veldig gjerne reise med Anne Siv igjen ”