Instruktører

Instruktører

Anne Siv Aasen
Innehaver/ Daglig leder
Sertifisert yogalærer

Anne Siv er utdannet førskolelærer, lærer og spesialpedagog. Hun har erfaring innen administrasjon og ledelse, samt undervisning av barn og unge i skolen. Anne Siv administrerer og underviser på Solvik YOGA. Hun er sertifisert yogalærer, 201 timer YTT Patanjali Yoga level I og II ved Patanjali Yoga Switzerland Institute for Yogic Science i samarbeid med Satya Yogaskole, Sandnes. Anne Siv har deltatt på ulike workshops med lærerne sine Kate Beck og Ali Dashti, samt utviklet sin praksis hos kjente Iyengar Yoga lærere  på Bali, Barcelona og i New York.

Som følge av prolaps og isjas i korsryggen, fikk Anne Siv beskjed om at hun var i 17 prosenten som ville ha kroniske smerter og nedsatt funksjonsevne livet ut. Med yoga som verktøy motbeviste hun dette.

Anders Thoresen
Sertifisert yogalærer

Anders ar utdannelse og er sertifisert fra Nirvana Yoga Shala Mysore India 2017 i Hatha og Ashtanga yoga. Han har selv praktisert yoga i 6 år.

Har nylig flyttet til Tau og jobber som frilanse skuespiller, sanger og regissør.

«Yoga er en stor del av mitt liv og gleder meg til å være endel av Solvik yoga sammen med dere»

Mikaela Ahl
Yoga instruktør

Mikaela har nettopp avsluttet sitt bacherlorstudie i økonomi og administrasjon. Hun har fullført årskurs i Patanjali Yoga i regi av Satya Yogaskole, Sandnes og Patanjali Yoga Switzerland Institute of Yogic Science.

Mikaela prøvde yoga for første gang i 2006/ 2007. For noen år tilbake kom hun i kontakt med Iyengar yoga (som Patanjali yoga er linket opp mot). «I begynnelsen følte jeg at det var litt rart og uvant med å holde stillingene og alle instruksjoner som ble gitt. Nå føler jeg at det er veldig godt og man har mulighet til å gå inn i seg selv og å kjenne på stillingene innenfra. Det gir en annen ro enn jeg har kjent tidligere»

Laila Heggem Haugen
Sertifisert Yogalærer

Laila er sertifisert 200 timer yogalærer ved Axelsons Body Work School i Oslo.

Laila jobber til daglig som matros på hurtigbåtene i vakre Ryfylke og har jobbet på sjøen siden 2007. 
 
Jeg ble introdusert for yoga i 2015 ved Solvik yoga. Hadde aldri tenkt tanken på at dette kunne være noe for meg, men etter et par ganger forsto jeg at dette var det jeg trengte i livet mitt. 
Jeg gjennomførte årskurs i Patanjali yoga i regi av Satya yogaskole, Sandnes og Patanjali yoga Switzerland institute for yogic science. 
 
Etter årskurset begynte jeg på yogautdannelse ved Axelson Body Work School i Oslo og var ferdig sertifisert 200 timer Yoga Teacher multistyle i 2018.
 
I min jobb der jeg omgås mange forskjellige mennesker så er det godt å finne roen på matta og få litt tid for meg selv, der jeg kan fokusere på pust og roe ned tempoet litt,  og hente seg inn igjen i enn ellers så travel hverdag. 
 
 

Anette Solberg

Sertifisert Yogalærer

Anette er utdannet innen økonomi og ledelse med fordypning innen økonomi og ledelse med fordypning innen finans. Hun har efaring innenfor bank som finansrådgiver. I sommer tar hun teacher training i Costa Rica på Marianne Wells yogaskole og blir da sertifisert 200 timers yogalærer. «På skolen vil vi være litt innom flere yogastiler, men grunnlaget til hovedlæreren er Iyengar Yoga og dette vil ligge i bunn i det vi gjør. Det beste vil være Hatha Yoga»

«Yoga er en livsstil for meg og jeg hadde ikke klart meg foruten. Det har hjulpet meg mye med helsemessige utfordringer både fysisk og psykisk, i tillegg er det blitt en del av verktøykassa mi som jeg bruker i det daglige for å stå mer stødig i meg selv, for å få mer ro og tilstedeværelse og rett å slett å ikke bli så påvirket av hendelser og ting en ikke kan gjøre noe med. Yoga er ett pust i bakken og å ta vare på seg selv i en verden med et høyt tempo»

Kari Førland Lauvsnes

Yoga instruktør

Kari jobber som undervisningsinspektør på videregående skole og er svært dedikert i sin yogapraksis. Hun ønsker utvikle sin praksis på matten og å undervise yoga til andre.

 

 

Therese A. Malte
Yoga instruktør

Therese er utdannet kokk, sykepleier og jobber i helse- og omsorgs seksjonen. Hun har i mange år også vært konkurranserytter.

Therese ser at yoga er et så viktig verktøy i hverdagen og ønsker å lære mer. Hun skal ta sin teachertraining i nær framtid og vil undervise på Solvik YOGA.

Gjestelærere

Gjennom sesongen har vi ulike gjestelærere som underviser workshop’s hos oss. Følg med på egne eventer på Facebook der de blir presentert i sammen med hvilken type yogastil og tema for mini-kursene som holdes.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close