Instruktører

Instruktører

Anne Siv Aasen
Innehaver/ Daglig leder
Sertifisert yogalærer

Anne Siv er utdannet førskolelærer, lærer og spesialpedagog. Hun har erfaring innen administrasjon og ledelse, samt undervisning av barn og unge i skolen. Anne Siv administrerer og underviser på Solvik YOGA. Hun er sertifisert yogalærer, 201 timer YTT Patanjali Yoga level I og II ved Patanjali Yoga Switzerland Institute for Yogic Science. Hun er også sertifisert SUP-yogalærer fra Kite West Watersports Sanur, Bali og Yin Yogalærer, Evolution Yoga.

Anne Siv har deltatt på ulike workshops med lærerne sine Kate Beck og Ali Dashti, samt utviklet sin praksis hos kjente Iyengar Yoga lærere  på Bali, Barcelona og i New York.

Som følge av prolaps og isjas i korsryggen, fikk Anne Siv beskjed om at hun var i 17 prosenten som ville ha kroniske smerter og nedsatt funksjonsevne livet ut. Med yoga som verktøy motbeviste hun dette. Anne Siv brenner for Yoga som en del av et alternativt behandlingstilbud i psykiatrien og har gjennom tiden hatt samarbeid med NAV og psykiatritjenesten lokalt.

Anders Thoresen
Sertifisert yogalærer

Anders har utdannelse og er sertifisert fra Nirvana Yoga Shala Mysore India 2017 i Hatha og Ashtanga yoga. Han har selv praktisert yoga i 6 år.

Driver cafevirksomhet og jobber som frilanse skuespiller, sanger og regissør.

«Yoga er en stor del av mitt liv og gleder meg til å være endel av Solvik yoga sammen med dere»

Mikaela Ahl
Sertifisert yogalærer

Mikaela har bachelor i økonomi og administrasjon. Hun har fullført årskurs i Patanjali Yoga i regi av Satya Yogaskole, Sandnes og Patanjali Yoga Switzerland Institute of Yogic Science. Sertifisert 200 timer Multi Style yogalærer ved Green Yoga International.

Mikaela prøvde yoga for første gang i 2006/ 2007. Hun prøvde blant annet Iyengar yoga (som Patanjali yoga er linket opp mot). «I begynnelsen følte jeg at det var litt rart og uvant med å holde stillingene og alle instruksjoner som ble gitt. Nå føler jeg at det er veldig godt og man har mulighet til å gå inn i seg selv og å kjenne på stillingene innenfra. Det gir en annen ro enn jeg har kjent tidligere

Linn Andersen
Sertifisert Yogalærer

Linn er sertifisert 200 RYT, 25 timer Stol yoga og 25 timer Restorative/ Yin YTT & Immersion ved Yoga & Ayurveda Center.

Linn er utdannet intensivsykepleier, jobber som helsesykepleier på barneskole og er svært opptatt av helse og trening.
 
«Min yogareise startet i begynnelsen av 2020 og etter å ha deltatt hos Anne Siv ble jeg så positivt overrasket over hva yoga dreier seg om. Det er en helhetlig treningsform uten noe konkurranse, der en selv er i fokus. På matten drreiser deg seg om deg og bare det. Å jobbe med kroppen, samtidig som en kobler på pust og tilstedeværelse. Jeg valgte å ta yogalærer utanning for å lære mer og har i ettertid bygget på med flere sertifiseringer. Jeg gleder meg veldig til å starte med undervisning og å spre yogagleden videre til flere»
 
 

Gjestelærere

Gjennom sesongen har vi ulike gjestelærere som underviser workshop’s hos oss. Følg med på egne eventer på Facebook der de blir presentert i sammen med hvilken type yogastil og tema for mini-kursene som holdes.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close