Instruktører

INSTRUKTØRER

Anne Siv Aasen
Innehaver/ Daglig leder
Sertifisert yogalærer

Anne Siv er utdannet førskolelærer, lærer og spesialpedagog. Hun har erfaring innen administrasjon og ledelse, samt undervisning av barn og unge i skolen. Anne Siv administrerer og underviser på Solvik YOGA. Hun er sertifisert yogalærer, 201 timer YTT Patanjali Yoga level I og II ved Patanjali Yoga Switzerland Institute for Yogic Science. Hun er også sertifisert SUP-yogalærer fra Kite West Watersports Sanur, Bali og Yin Yogalærer, Evolution Yoga.

Anne Siv har deltatt på ulike workshops med lærerne sine Kate Beck og Ali Dashti, samt utviklet sin praksis hos kjente Iyengar Yoga lærere på Bali, Barcelona og i New York.

Som følge av prolaps og isjas i korsryggen, fikk Anne Siv beskjed om at hun var i 17 prosenten som ville ha kroniske smerter og nedsatt funksjonsevne livet ut. Med yoga som verktøy motbeviste hun dette. Anne Siv brenner for Yoga som en del av et alternativt behandlingstilbud i psykiatrien og har gjennom tiden hatt samarbeid med NAV og psykiatritjenesten lokalt.

Linn Andersen
Sertifisert Yogalærer

Linn er sertifisert 200 RYT, 25 timer Stol yoga og 25 timer Restorative/ Yin YTT & Immersion ved Yoga & Ayurveda Center.

Linn er utdannet intensivsykepleier, tidligere helsesykepleier på barneskole og jobber så som intensivsykepleier på sykehus. Linn er svært opptatt av helse og trening.
 
«Min yogareise startet i begynnelsen av 2020 og etter å ha deltatt hos Anne Siv ble jeg så positivt overrasket over hva yoga dreier seg om. Det er en helhetlig treningsform uten noe konkurranse, der en selv er i fokus. På matten dreier det seg om deg og bare det. Å jobbe med kroppen, samtidig som en kobler på pust og tilstedeværelse. Jeg valgte å ta yogalærer utdanning for å lære mer og har i ettertid bygget på med flere sertifiseringer. Jeg gleder meg veldig til å starte med undervisning og å spre yogagleden videre til flere»
 
 

Elizabeth Tjørhom 
Yoga og Mindfulness instruktør for barn

Elizabeth er skolesekretær og konstituert SFO-leder, utdannet legesekretær med flere års erfaring som sekretær på legekontor. Hun er også utdannet skoleassistent og har to foreldrekurs, De utrolige årene og COS. Elizabeth er sertifisert YoBa og Mindfulness instruktør og underviser Yoga for Barn og Familie Yoga på Solvi YOGA.

Hun startet på barselyoga på Solvik YOGA i 2015 og har siden da praktisert yoga.

 

 

Gjestelærere

Gjennom sesongen har vi ulike gjestelærere som underviser workshop’s hos oss. Følg med på egne eventer på Facebook der de blir presentert i sammen med hvilken type yogastil og tema for mini-kursene som holdes.