Instruktører

INSTRUKTØRER

Anne Siv Aasen

INNEHAVER/ DAGLIG LEDER / SERTIFISERT YOGALÆRER

Anne Siv er utdannet førskolelærer, lærer og spesialpedagog. Hun har erfaring innen administrasjon og ledelse, samt undervisning av barn og unge i skolen og SFO-leder. Anne Siv administrerer og underviser på Solvik Yoga. Hun er sertifisert yogalærer, 201 timer YTT Patanjali Yoga level I og II ved Patanjali Yoga Switzerland Institute for Yogic Science. Hun er også sertifisert SUP-yogalærer fra Kite West Watersports Sanur, Bali og Yin Yogalærer, Evolution Yoga.

Anne Siv har deltatt på ulike workshops med lærerne sine Kate Beck og Ali Dashti, samt utviklet sin praksis hos kjente Iyengar Yoga lærere på Bali, Barcelona og i New York.

Som følge av prolaps og isjas i korsryggen, fikk Anne Siv beskjed om at hun var i 17 prosenten som ville ha kroniske smerter og nedsatt funksjonsevne livet ut. Med yoga som verktøy motbeviste hun dette. Anne Siv brenner for Yoga som en del av et alternativt behandlingstilbud i psykiatrien og har gjennom tiden hatt samarbeid med NAV og psykiatritjenesten lokalt.

 

LINN ANDERSEN

SERTIFISERT YOGALÆRER

Linn er sertifisert 200 RYT, 25 timer Stol yoga og 25 timer Restorative/ Yin YTT & Immersion ved Yoga & Ayurveda Center.

Linn er utdannet intensivsykepleier, tidligere helsesykepleier på barneskole og jobber så som intensivsykepleier på sykehus. Linn er svært opptatt av helse og trening.

«Min yogareise startet i begynnelsen av 2020 og etter å ha deltatt hos Anne Siv ble jeg så positivt overrasket over hva yoga dreier seg om. Det er en helhetlig treningsform uten noe konkurranse, der en selv er i fokus. På matten dreier det seg om deg og bare det. Å jobbe med kroppen, samtidig som en kobler på pust og tilstedeværelse. Jeg valgte å ta yogalærer utdanning for å lære mer og har i ettertid bygget på med flere sertifiseringer. Jeg gleder meg veldig til å starte med undervisning og å spre yogagleden videre til flere»

TRINE MOEN HAUSKEN

PERSONLIG TRENER OG COACH

Trine er utdannet helse- og treningsfysiolog ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Bachelor utdanning innen trening og coaching. Hun tilrettelegger for all type trening, både innen styrke, utholdenhet, eksplosivitet, stabilitet, mobilitet og balanse. Hun er treningscoach og gjør oppdrag for både barn, unge, eldre, gravide og folk som begrenses av skader og smerter.

Trine er også sertifisert Basisball Center Core og Basis Ball RAW trailer, som er et konsept som bygger på grunnleggende basistrening, har flere instruktørkurs tatt gjennom Sats Acadamy og fordypningskurs innen trening og kosthold gjennom AFPT. Hun har jobbet som gruppeinstruktør i spinning, TABATA, crosstraining og styrketrening siden 2016. De siste 2 årene har hun gått litt bort i fra konseptet med gruppetimer på treningssenter, da hun i mye større grad ser verdien av kunne være coach/ veiledede i en mindre gruppe, hvor fokus i mye større grad ligger på hvert enkelt individ og kunne tilpasse treningen individuelt.

«Jeg er opptatt av at man skal få opplevelsen av personlig trening selv når man trener i gruppe med andre. Har et brennende ønske om å få ut det beste i hvert enkelt menneske, gjennom å tilrettelegge for en sunn og bærekraftig livsstil og helhetlig helse. En god helse strekker seg langt utenfor å være i god fysisk form (selv om dette selvfølgelig har en stor påvirkning). Det handler like mye om det mentale og ikke minst samspillet mellom vår fysiske og psykiske helse.»

Trine tilbyr ulike gruppetimer, personlig trening i grupper eller 1-1 i lukket sal eller 1-1 coahingsamtaler på Solvik Yoga.

 

ELIZABETH TJØRHOM

SERTIFISERT YOGA OG MINDFULNESS INSTRUKTØR FOR BARN

Elizabeth er utdannet legesekretær med flere års erfaring som sekretær på legekontor. Hun er også utdannet skoleassistent og har to foreldrekurs, De utrolige årene og COS. Elizabeth har jobbet som skolesekretær og konstituert SFO-leder, og er sertifisert Yoga  og Mindfulness for barn instruktør og underviser Yoga for Barn på Solvik Yoga.

Elizabeth startet på barselyoga på Solvik Yoga i 2015 og har siden da praktisert yoga.

 

MARIT OALAND GUSE

SERTIFISERT YOGA FOR BARN INSTRUKTØR

Marit er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet på skole og SFO i over 20 år. Hun har tidligere jobbet mange år i barnehage. 

Marit har selv stor glede og nytte av yoga. Først og fremst for å finne ro, men og for å holde kroppen i gang.

«Gjennom YOBA (Yoga for Barn) og instruktørutdanningen har jeg funnet gode verktøy til at barn kan få glede av yoga. Gjennom lek og gøye øvelser, ser jeg barna har det moro ved å være i bevegelse. Det at yoga er helt uten konkurranse, gjør at vi ikke opplever nederlag og følelsen av å ikke mestre. Vi slipper å sammenligne oss med andre, vi er god nok med akkurat det vi får til.

I YOBA har en og fokus på mindfulness. Å tørre og klare slappe av og gjerne styre tankene bort fra ting som er vanskelig. 

Det aller viktigste for meg, er likevel bevegelse og lek».

Marit underviser Familie Yoga og Yoga for Barn på Solvik Yoga.

 

ELA STEFANOFF

MEDITASJON INSTRUKTØR/ FOREDRAGSHOLDER

Ela er utdannet psykiater med videreutdannelse i kognitiv og psykodynamisk psykoterapi, interesse for kontemplative behandlingsmetoder (eks. mindfulnes, medfølelsesfokusert terapi).

Ela har i flere år praktisert meditasjon, yoga og mindfulness. Hun underviser faste meditasjonskurs i studio.

Ela Stefanoff holder også foredrag i Pust, Bevegelse – et helsefremmende tiltak.

 

GJESTELÆRERE

Gjennom sesongen inviterer vi gjestelærere som har foredrag eller underviser workshop med fokus på bærekraftig, helhetlig helse, basert på egen erfaring og forskningsbasert kunnskap. Følg med på egne arrangementer på Facebook og Instagram: Solvik Yoga.