Medlemsbetingelser, ansvarsfraskrivelse og praktisk

Medlemsbetingelser, ansvarsfraskrivelse, praktisk

Ved å registrere deg på et kurs forplikter du deg til bindende påmelding.

Vi må ha minimum antall påmeldte til påmeldingsfristen for at kurset kan gå som planlagt.

Ved å registrere deg/ melde deg på kurs hos Solvik Yoga AS erkjenner og godtar du at yogalærer ikke er lege eller terapeut. Vi underviser i praksiser som er utviklet for å forbedre helse og velvære.


FRAVÆR KURS

Dersom du ikke kan møte til timen din, meld i fra i så god tid som mulig før kurset ditt er til post@solvikyoga.no og du får mulighet til å ta igjen timen på andre kurs forbehold ledige plasser i ordinær timeplan. Denne fleksible løsningen gjelder kun i kursperioden din. Fraværstimer kan ikke overføres til ny kursbolk eller gis bort til andre. 

Ved framvisning av godkjent sykemelding, kan kursoppstart utsettes.

YOGAUTSTYR

Vi anbefaler at du har med eget yogautstyr av hygieniske årsaker. Yogautstyr vi bruker: yogamatte, korkblokker, skumblokker, yogabelte, yogabolster og yogapledd. Du kan bruke annet du har hjemme som kan erstatte yogautstyret.

Vi har yogautstyr til låns i studio om du ikke har med eget. 

PRIVAT TIME

Avbud må meldes fra minst 24 timer før avtalt time. Melder du avbud senere enn 24 timer før, vil det påløpe et gebyr på kr. 400. Uteblir du fra timen uten å melde fra, vil det faktureres full pris.

PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER

i forbindelse med bestillingen, godtar du at Solvik Yoga AS lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Solvik Yoga AS vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende deg oppdateringer om ordren, samt markedsføring og nyhetsbrev.

Det er ikke tillatt å ta bilder eller gjøre opptak av lyd eller video på  klassene våre eller i lokalene kurset eller klassen holdes i dersom ikke annet er avtalt. I tilfeller der det er gitt tillatelse til å ta bilde, video eller lydopptak skal ikke dette offentliggjøres uten spesifikt samtykke fra alle involverte parter, inkludert Solvik Yoga AS.

VERDISAKER

Vi tar ikke ansvar for verdisaker under klasser og kurs, og oppfordrer våre elever til å ta med dette inn på timene og legge ved jakkehenget/ garderobedelen.