SUP STAVANGER

I samarbeid med SUP Stavanger tilbyr vi SUP-yoga kurs på Solvik YOGA, ved Preikestolen Fjellstue og i Årdal/ Hjelmeland. Vi har  helgekurs over to dager eller enkeltdager. Påmelding nødvendig.

 

PulpitRockExperience-logo (1).png

Pulpit Rock Experience og Solvik YOGA tilbyr Pulpit Rock Hike & Yoga. Se mer informasjon under The Great Outdoors www.pulpitrockexperience.no

8221 – Kopi.jpg

Anne Siv Aasen blogger om yoga i Strandbuen.no sin webavis. Her finner du blogginnlegg med variert innhold om yoga. Trykk gjerne her for å komme direkte til Strandbuenbloggen - Yoga

 

 

ANDRE OPPDRAG

Solvik YOGA har undervist yoga på bootcamp og yoga weekend ved Preikestolen Fjellstue, Hjelmeland Spa Hotel og Klinikk + Jørpeland sin BootCamp.

 

 

YOGA ÅRDAL

I høst- og vår sesong tilbyr vi yogakurs i Årdal og Forsand kommune. Vi underviser også privat timer/ bedrifts yoga og yoga for foreninger, idrettslag, barnehager og skoler i Strand, Årdal, Hjelmeland og Forsand kommune.

 

 

Take Care Norway

Veiledning og utvikling av privat personer

og bedrifter

www.take-care.no

 

 

 

 

 

 

YOGA SOM EN DEL AV FOLKEHELSESATSINGEN I FORSAND KOMMUNE

Vi er stolte av å kunne fortelle at Solvik YOGA har inngått samarbeid med Forsand kommune og skal undervise yoga for personalet, i skolen og barnehagen. Dette er en folkehelsesatsing i Forsand kommune.

Vi setter også opp kurs, åpent klasse, torsdager fom uke 35, 8 uker, kl. 16.15-17.15 i kommunestyresalen, Forsand. Kurset er åpent for alle (anbefalt alder ca 17 år/ voksne). Egen annonse på Facebook kommer. Mer informasjon legges også ut på hjemmesiden.

Vi gleder oss og ser fram til et spennende samarbeid 

www.forsandkommune.no

unnamed (13).jpg

REFLEKSOLOGI OG YOGA

Daglig leder, Anne Siv Aasen skal i samarbeid med refleksolog Annette Løno skal jeg gi enkle og effektive yoga øvelser som kan gjøres hjemme.

Annette Løno er refleksolog i Stavanger og har jobbet som terapeut i over 10 år. Hun har etter hvert fått god erfaring med behandling av de fleste kroppslige plager.

"Min store motivasjon er å gi behandling som kan gi deg bedre helse og livskvalitet. Fokus er å se kroppen som en helhet for å finne frem til årsak til plagene du har og behandle dette.

Jeg er stadig på jakt etter mer kunnskap for å kunne gi beste behandlingen for din kropp. Tar blant annet videregående kurs i refleksologi minimum hvert andre år for å holde meg oppdatert i faget".

http://refleksolog-annette.no

logo_yoga.jpg