Anne Siv Aasen
Innehaver/ Daglig leder
Sertifisert yogalærer

Anne Siv er utdannet førskolelærer, lærer og spesialpedagog. Hun har erfaring innen administrasjon og ledelse, samt undervisning av barn og unge i skolen. Anne Siv administrerer og underviser på Solvik YOGA. Hun er sertifisert yogalærer, 201 timer YTT Patanjali Yoga level I og II ved Patanjali Yoga Switzerland Institute for Yogic Science i samarbeid med Satya Yogaskole, Sandnes. Anne Siv har deltatt på ulike workshops med lærerne sine Kate Beck og Ali Dashti, samt utviklet sin praksis hos kjente Iyengar yoga lærere i Bali, Barcelona og New York.

Som følge av prolaps og isjas i korsryggen, fikk Anne Siv beskjed om at hun var i 17 prosenten som ville ha kroniske smerter og nedsatt funksjonsevne livet ut. Med yoga som verktøy motbeviste hun dette.

 

Ingrid Aune Selmer
Sertifisert yogalærer

Ingrid ble ferdig med bachelor i økonomi og administrasjon ved BI våren 2015. Hun praktiserte yoga i flere år og tok sommeren 2014 200 timers YTT på Bali ved Frog Lotus i Vinyasa Flow. Hun har også deltatt på flere immersions i Jivamukti og ulike workshops. Ingrid er også sertifisert SUP-yogalærer og tar nå videreutdannelse i barsel- og gravid yoga.

 

Mikaela Ahl
Yoga instruktør

Mikaela tar siste del av bacherlorstudiet i økonomi og administrasjon. Hun har fullført årskurs i Patanjali yoga i regi av Satya Yogaskole, Sandnes og Patanjali Yoga Switzerland Institute of Yogic Science.

Mikaela prøvde yoga for første gang i 2006/ 2007. For noen år tilbake kom hun i kontakt med Iyengar yoga (som Patanjali yoga er linket opp mot). "I begynnelsen følte jeg at det var litt rart og uvant med å holde stillingene og alle instruksjoner som ble gitt,. Nå føler jeg at det er veldig godt og man har mulighet til å gå inn i seg selv og å kjenne på stillingene innenfra. Det gir en annen ro enn jeg har kjent tidligere".

 

Laila Heggem Haugen

Yoga instruktør

Mer informasjon kommer