Anne Siv Aasen
Innehaver/ Daglig leder
Sertifisert yogalærer

Anne Siv er utdannet førskolelærer, lærer og spesialpedagog. Hun har erfaring innen administrasjon og ledelse, samt undervisning av barn og unge i skolen. Anne Siv administrerer og underviser på Solvik YOGA. Hun er sertifisert yogalærer, 201 timer YTT Patanjali Yoga level I og II ved Patanjali Yoga Switzerland Institute for Yogic Science i samarbeid med Satya Yogaskole, Sandnes. Anne Siv har deltatt på ulike workshops med lærerne sine Kate Beck og Ali Dashti, samt utviklet sin praksis hos kjente Iyengar yoga lærere i Bali, Barcelona og New York.

Som følge av prolaps og isjas i korsryggen, fikk Anne Siv beskjed om at hun var i 17 prosenten som ville ha kroniske smerter og nedsatt funksjonsevne livet ut. Med yoga som verktøy motbeviste hun dette.

 

Anders Thoresen
Sertifisert yogalærer
 

Anders ar utdannelse og er sertifisert fra Nirvana Yoga Shala Mysore India 2017 i Hatha og Ashtanga yoga. Han har selv praktisert yoga i 6 år.

Har nylig flyttet til Tau og jobber som frilanse skuespiller, sanger og regissør.

"Yoga er en stor del av mitt liv og gleder meg til å være endel av Solvik yoga sammen med dere"

 

Ingrid Aune Selmer
Sertifisert yogalærer

Ingrid ble ferdig med bachelor i økonomi og administrasjon ved BI våren 2015. Hun praktiserte yoga i flere år og tok sommeren 2014 200 timers YTT på Bali ved Frog Lotus i Vinyasa Flow. Hun har også deltatt på flere immersions i Jivamukti og ulike workshops. Ingrid er også sertifisert SUP-yogalærer og tar nå videreutdannelse i barsel- og gravid yoga.

 

Mikaela Ahl
Yoga instruktør

Mikaela tar siste del av bacherlorstudiet i økonomi og administrasjon. Hun har fullført årskurs i Patanjali yoga i regi av Satya Yogaskole, Sandnes og Patanjali Yoga Switzerland Institute of Yogic Science.

Mikaela prøvde yoga for første gang i 2006/ 2007. For noen år tilbake kom hun i kontakt med Iyengar yoga (som Patanjali yoga er linket opp mot). "I begynnelsen følte jeg at det var litt rart og uvant med å holde stillingene og alle instruksjoner som ble gitt,. Nå føler jeg at det er veldig godt og man har mulighet til å gå inn i seg selv og å kjenne på stillingene innenfra. Det gir en annen ro enn jeg har kjent tidligere".

 

Laila Heggem Haugen

Yoga instruktør

Tar sin teachertraing utdannelse med Axelsons Body Work School i Oslo og er i gang med opplæring også på Solvik YOGA. Laila vil etter hvert undervise hos oss og er med på timer for å justere og gjesteundervise deler av timene.

 

Gjestelærere

Gjennom sesongen har vi ulike gjestelærere som underviser workshop's hos oss. Følg med på egne eventer på Facebook der de blir presentert i sammen med hvilken type yogastil og tema for mini-kursene som holdes.